Журналистът от БНР Петър Волгин сподели в социалните мрежи своето мнение

...
Журналистът от БНР Петър Волгин сподели в социалните мрежи своето мнение
Коментари Харесай

Петъв Волгин посочи коя е най-антибългарската телевизия

Журналистът от БНР Петър Волгин показа в обществените мрежи своето мнение за това коя е най-антибългарската телевизия.

Нова ТВ изрично печели първото място в доста оспорваната конкуренция за най-антибългарска телевизия. Имам чувството, че водещите тотално са не запомнили произхода си, ненавиждат самото разбиране български народен интерес и държат под бюрата си портретчета на Зеленски, Бандера и Гьобелс. И единствено чакат шефовете да им дадат знак, че да почнат да размахват въодушевено тези портретчета в ефир.

Ако пък чуят, че някой събеседник не приглася на 100 % на русофобските мантри, водещите само че Народоосвободителна въстаническа армия изпадат в нервност, сходно на симпатизант на Демократична България, когато разяснява протест на " Възраждане ". Да, разбирам, че в телевизия като Народоосвободителна въстаническа армия всички са длъжни да следват заповедите на управлението, но тези там в действителност се престарават. Могат да не влагат чак подобен възторг в осъществяването на малоумните заповеди на началниците.

А може би се боят, че в случай че не наподобяват задоволително въодушевени, ще си изгубят местата? Каквато и да е истината, усещането у феновете, най-малко у естествените фенове, граничи с погнусата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР